ZVaS 12.–13. 4.

ZVaS (Závod vlčat a světlušek) se týká družiny Havranů. Je to akce, kterou pořádá skautské středisko v Lomnici nad Lužnicí a my jsme pouze účastníci, cenu akce ani co s sebou jsme tedy neurčovali my.

Chtěli bychom vás poprosit o pomoc – akce probíhá u obce Klec, kam je poměrně těžké se dostat. Organizátoři navíc plánují spaní ve stanech, čehož se kvůli dubnovému počasí trochu obáváme, a tak bychom chtěli s dětmi přespat v naší klubovně. Velmi by nám pomohlo, kdyby nám někteří z rodičů pomohli s cestou a mohli nás tam autem převézt. Počítáme, že budou potřeba přibližně 2–3 auta, benzín bychom vám samozřejmě proplatili. Pomůže nám třeba i jedna cesta. Jedná se o cesty v tyto časy (upřesnili bychom je po domluvě s vámi):

  • pátek 12. 4. cca ve 19.45 z JH do Klece
  • pátek 12. 4. cca 21.30 z Klece do JH (možnost tam počkat a podívat se s námi na úvod do hry)
  • sobota 13. 4. cca v 7.45 z JH do Klece
  • sobota 13. 4. v 18.00 z Klece do JH

Dejte prosím vědět Zuzaně Illeové – Beranovi (774 784 466), pokud byste nám mohli s odvozem pomoct. Do čtvrtka 4. 4. (musíme to takto dát vědět organizátorům) napište také Beranovi, zda se vaše dítě zúčastní. Pokud zúčastní, nahlaste prosím, zda chce k obědu guláš či kuskus se zeleninou.

Sraz a konec závodu záleží na tom, jak se nám podaří sehnat odvozy, berte je prosím zatím orientačně, upřesníme vám je během příští týdne SMSkou.

Sraz: 12. 4. v 19.15 u SUDu

Konec: 13. 4. v 18.30 u SUDu

S sebou: 400 Kč, večeři na pátek, snídani na sobotu a nějakou svačinku (je zajištěn oběd a v sobotu večer balíček na cestu), podsedák do auta (kdo ještě potřebuje), psací potřeby, ešus, lžíce, hrnek na čaj, lahev na vodu (alespoň 1,5 l), spacák, karimatka, oblečení na celý den venku, dobré boty, pyžamo, pláštěnka (pokud bude potřeba), malý batůžek, KPZ (kdo má), uzlovačka (kdo má), skautský šátek, kroj (kdo má) a kalhoty ke kroji.

Omlouváme se za veškeré komplikace a těšíme se na viděnou!